Diversitate Flota

myLIMO-Cab pune la dispozitia clientilor sai o gama larga de vehicole potrivite fiecarui tip de solicitare. Toate vehicolele au mai putin de 3 ani vechime, sunt complet asigurate si in stare perfecta. Indiferent de clasa sau de tipul masinii, impecabil este cuvantul care ne recomanada. Alegeti-va masina potrivita!

Flota noastra

Indiferent de clasa sau tipul vehicolului , flota myLIMO-Cab reprezinta stilul.

Masinile au fost alese special sa satisfaca orice tip de solicitare, sa ofere confortul si siguranta de care are nevoie fiecare client. Tinand cont ca serviciile noastre de transfer sunt menite sa fie cea mai buna alternativa pentru calatoriile cu taxiul si alte tipuri de transfer similare din oras, a trebuit sa ne asiguram ca indiferent de alegerea clintilor nostri - aceasta va fi alegerea perfecta pentru ei.

Autoturisme reprezentative precum: Hyundai i40, Skoda Octavia, Volkswagen Passat, Mercedes E Class, Mercedes Vito si Mercedes Viano sunt puse la dispozitia clientilor nostri. Flota noastra moderna ofera fiecarui pasager confort si siguranta la tarifele de serviciilor taxi.

Fiecare dintre vehicolele noaste sunt periodic testate si sunt supuse unor verificari riguroase la perioade scurte de timp, pentru a putea garanta confortul si siguranta fiecarei calatorii.

myLIMO-Cab class (Skoda Octavia, Volkswagen Passat, Hyundai i40)

Executive - Mercedes E class

myLIMO 7 - Mercedes Van