Despre Noi

myLIMO-Cab a fost infiintata pentru a acoperi cererea pietei pe segmentul de servicii specializate in transferuri private. Oferim cele mai bune servicii de transferuri private, o flota variata si tarife accesibile pentru servicii impecabile.

myLIMO-Cab este cea mai buna solutie in Romania pentru servicii de tip rent a car cu sofer, transferuri private cu limuzina, transferuri in Bucuresti, transferuri de la si catre aeroport, precum si servicii de livrare business.

Cu un simplu click descarcati astazi aplicatia; va puteti seta coordonatele de preluare (pick up) si destinatia (drop off) in baza carora veti primi tariful exact al calatoriei inainte ca aceasta sa aiba loc – nu se vor percepe taxe suplimentare in cazul orelor de varf si/sau al traficului intens.

De asemenea veti avea posibilitatea sa va monitorizati soferul in timp real, odata ce s-a pornit catre adresa de preluare. Istoricul rezervarilor va ofera posibilitatea de a initia noi rezervari pastrand in memorie coordonatele anterior folosite .

Niciodata nu a fost mai simplu sa economisiti. Selectati serviciul si incepeti economisirea!

Acestea sunt cateva dintre cele mai solicitate servicii din Bucuresti/Romania:

- transport terestru
- transferuri private in Bucuresti
- serviicii de taximetrie
- transferuri rapide de la si catre aeroport.

Privind transferurile de la si catre aeroport, toate zborurile sunt atent monitorizate si asfel, ora de preluare va fi intotdeauna corelata si actualizata in functie de coordoantele de aterizare ale zborului.

- transferuri private cu limuzina
- transferuri business si/sau corporate
- I drive your car (masina cu sofer)
- servici de livrare myLIMO

Serviciul myLimo se preteaza oricarui tip de cerere, dispunand de o flota auto variata precum:

- Clasa myLIMO-Cab (Skoda Octavia, Volkswagen Passat, Hyundai i40)
- Clasa Executiv (Mercedes E Class)
- MyLimo 7 (Mercedes Vito, Mercedes Viano)

Autoturismele sunt noi, testate periodic si din respect pentru clienti, foarte bine intretinute si curate pentru a asigura un transfer de inalta clasa. Niciunul dintre vehicole nu are o vechime mai mare de 3 ani.

Soferii myLIMO-Cab se diferentiaza prin punctualitate, politete, discretie, sunt vorbitori de limba engleza si au o tinuta impecabila. De asemenea, toti soferii myLIMO-Cab sunt posesori de licenta si au experienta in transport privat de persoane.

myLIMO-Cab este asigurata si are incheiate si valide polite de raspundere civila pentru: vehicole, soferi, pasageri si companie.

Echipa noastra de back office ofera asistenta in regim 24/7.

De asemenea, toate serviciile noastre de transfer, pot fi rezervate prin intermediul mailului la: contact@mylimocab.com, direct prin telefon cu ajutorul unui operator myLIMO-Cab, prin intermediul aplicatiei in urma descarcarii acesteia sau in baza unui contract comercial pentru serviciile de transfer corporate.