Conturi prioritare

Va invitam sa deveniti clientul nostru prioritar. Lasati-ne sa va gestionam programul de transferuri. Indiferent ca este vorba de un cont Prioritar Personal sau de un cont Prioritar Business, pentru echipa myLIMO-Cab ambele reprezinta prioritate in organizarea serviciilor de transfer.

Aplicaţi pentru Cont Prioritar

Nu va mai faceti griji privind calatoriile.

Ca beneficiar de cont Prioritar, noi va punem la dispozitie serviciile prioritate myLIMO-Cab de inalta clasa. Cu noi, programul dumneavoastra va parea mai usor, vom parcurge kilometri suplimentari doar pentru a va oferi serviciul perfect, vom avea mereu masinile pregatite pentru pentru rezervarile dumneavoastra iar ca un timp mediu parcurs - vom ajunge in centrul Bucurestiului in mai putin de 10 minute pentru dumneavoastra.

A free a upgrade from time to time will be our way of saying thanks for chosing myLIMO-Cab Priority Account.

Beneficiati acum de tratament prioritar!

Pana la 30 zile termen de plata (pana la 15 zile pentru conturi individuale sau conturi/familie)

Mai ieftin cu pana la 30% decat tarifele conturilor similare - alegeti acum un cont prioritar si convingeti-va de servicii.

Intrebari?

Contactati echipa noastra dedicata conturilor prioritare la +40318.270.275 sau la adresa de email: priority@mylimocab.com


Conturi Personale Prioritare

Acest tip de serviciu este potrivit calatorilor frecventi si in egala masura familiilor ocupate. Calatoriti cu stil direct pana la usa casei dumneavoastra. Acest serviciu este despre calitate. Noi va garantam disponibilitatea unei masini in orice moment si servicii prioritare in orice situatie.

Conturi Personale Prioritare

Conturi Prioritare Business

Serviciul Prioritar myLIMO-Cab Business ofera tratament prioritar fiecarei corporatii. Un cont prioritar ofera companiilor si angajatilor acestora transferuri garantate la ore de varf, acces imediat la echipa noastra dedicata conturilor prioritare, precum si o durata mult mai scurta de preluare a clientilor.

Conturi Prioritare Business